Unieke bezoekerservaring

Dweilpeil.nl maakt gebruik van de zogenaamde 'Stagelayer-extentie'. Stagelayer zelf is momenteel buiten gebruik, maar de extentie voor Dweilpeil blijft behouden.

Dweilpeil is het programmaboekje dat je altijd bij je hebt en overal kunt raadplegen. Het acteert op het moment van de dag en bepaald dus wanneer je waar informatie over het festival opvraagt. Het is mogelijk om op basis van de locatie van de bezoeker informatie aan te biden, maar gebruikelijk is om te werken met een QR-code bij elk podium. Wanneer de bezoeker deze QR-code scant met zijn of haar mobiele telefoon, dan zal Dweilpeil de op dat moment relevante informatie tonen. Bijvoorbeeld informatie over de op dat moment optredende blaaskapel.

Het programmaboekje stelt de bezoeker in staat om op interactieve wijze bij te dragen aan het festival. Zo is het onder andere mogelijk om;
  • Relevante kapelinformatie op te vragen met doorverwijzing naar Social Media.
  • Deelnemende kapellen te beoordelen en deze beoordeling op de timeline van het Facebook account van de bezoeker te plaatsen.
  • Vanuit het progammaboekje direct foto's te maken welke worden toegevoegd aan de festival-foto-pagina.

Informatie over de deelnemers kunt u zelf opgeven, maar kapellen kunnen hun informatie ook zelf via een account beschikbaar hebben gesteld. U kunt dit kapel-account dan koppelen aan uw deelnemerslijst. Bij het opvoeren van deelnemers zal Dweilpeil u de beschikbare accounts, vergelijkbaar met de deelnemer, tonen.

Maak nu een account aan en ontdek alle mogelijkheden.